Houston ENT

Houston ENT

Share This Project

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on reddit
Share on email

This space is located along the Southwest Freeway at the Memorial Hermann Campus. Soothing tones for the walls and wood accents are used to set the clinic’s patients at ease. A large reception desk was designed efficiently for the nurses and patients’ needs.

These services include a grand central nurse hub, filing, and an information check-in and out transaction desk. For the nurses and doctors alike, sinks were designed to have hands free foot pedals for sanitary concerns. The hearing testing stations were designed to fit into a custom area specific to the clinic.

Client

Houston ENT

Category

PROJECT gALLERY

Share This Project

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on reddit
Share on email

What are you waiting for?

Grow with confidence

About Us

AMB is a boutique architecture and design firm with an extensive portfolio of corporate, retail, and medical office projects.

Contact us

Let's have a chat

Grow with confidence