Houston Eye – Cypress Station

Houston Eye Associates - Cypress Station

Share This Project

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on reddit
Share on email

This clinic is set long Cypress Creek Parkway and was built to service the needs of the community around it.

The grand entrance was designed around a central column that indicates where patients go to find information and sign in and out. The large waiting area allows the patient to sit comfortably with waiting for their examination. The reception area also includes displays alcoves and an open consultation area to serve in the selection of eye ware. The patient corridors and exam rooms are furnished with neutral tones and wood finishes creating a warm and natural space.

Client

Houston Eye – Cypress Station

Category

PROJECT gALLERY

Share This Project

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on reddit
Share on email

What are you waiting for?

Grow with confidence

Let's have a chat

Grow with confidence