Houston Eye – Tanglewood

Houston Eye Associates – Tanglewood

Share This Project

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on reddit
Share on email

This space is set in the pristine Tanglewood area to serve the local area’s eye needs.

The front entrance was designed with multiple windows to let in natural light to the reception and create a presence to the outside public. Custom ceiling accents are found throughout the space to help break up hard corners and highlight the different services within the space. A curved accent wall was designed to separate the public from the private services, while also being used to display designer eye ware in punched out alcove areas along the wall. The space even includes a children’s play room to entertain their younger clients while they wait.

Client

Houston Eye – Tanglewood

Category

PROJECT gALLERY

Share This Project

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on reddit
Share on email

What are you waiting for?

Grow with confidence

Let's have a chat

Grow with confidence