Revention

Revention POS

Share This Project

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on reddit
Share on email

This project was a new interior construction in a slab tilt-wall building in West Houston. The bright colors, alternative finishes, and collaborative design concepts were inspired by the social dynamic within the company.

Revention wanted a space that their employees could share ideas, have fun, and look forward to coming to every day.

Designer: JGWorkplace, Julie A Gauthier, IIDA, LEEP AP  –  Photographer: Slyworks Photography, ShaLin Hon

Client

Revention

Category

PROJECT gALLERY

Share This Project

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on reddit
Share on email

What are you waiting for?

Grow with confidence

Let's have a chat

Grow with confidence