Rice OpenStax

Rice OpenStax

Share This Project

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on reddit
Share on email

The original layout of the space leased by Rice University was comprised of small offices with little natural light. AMB assisted the client in creating a new bright open office with large glass fronts and invigorating colors.

OpenStax Needed an open office that would encourage cooperation and attract youthful & energetic staff. The new office now focused on huddle rooms, collaboration areas, and additional space for interns and collaborative thinking. A large training room and break room ensure that staff and interns can move freely around the office and enjoy large gatherings.

Client

Rice OpenStax

Category

PROJECT gALLERY

Share This Project

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on reddit
Share on email

What are you waiting for?

Grow with confidence

Let's have a chat

Grow with confidence